Over Ons

Tvseizoen.nl en Tvserietips.nl is een initiatief van Dennis Slagers. Ik ben liefhebber van TV series en dan vooral series uit de US. Ik kijk veel TV series en via twitter maak ik vele mensen opmerkzaam dat er een nieuwe serie uitgezonden wordt. Nu via deze website.
Deze website is in ontwikkeling en zal langzaam van content voorzien worden.

TVSeizoen wordt gemaakt door:

Rick:

beter bekend als fantastrick, is een serie-a-holic. Regelmatig duikt hij in een serie om te kijken hoever deze hem kan boeien. Gelukkig voor jullie heeft hij hier zijn hobby van gemaakt en in zijn smaak breed dus kunnen we regelmatig updates van hem gaan verwachten. Duidelijk, eerlijk en kort-maar-krachtig, dat is zijn handelswijze en schrijfwijze.

Dennis:

naast liefhebber van muziek en dan vooral 12″ en mixen is het kijken naar TV series een hobby geworden. Vooral nieuwe series en de pilots trekken de aandacht. Nadat ik vaak op twitter nieuwe series aankondigde en daarin heel kort beschreef wat ik daarvan vond besloot David mij te vragen een website te maken met als doel meer mensen te informeren. Na wat voorbereidend werk (webserver, domeinnaam) is hier: TVseizoen en TVserietips.nl

David:

Grootverbruiker van entertainment – boeken, films, muziek en dus ook tv-series. In veel opzichten zijn tv-series interessanter dan films: er is meer ruimte een verhaal te ontwikkelen en personages uit te diepen, en omdat de financiële risico’s kleiner zijn, wordt er meer in series geëxperimenteerd dan met films. Dat levert verrassende, boeiende concepten en formules op. Helaas geldt ook hier dat succes leidt tot kopieën, maar soms zijn die ook van zichzelf de moeite waard. Via deze site doe ik graag een bijdrage aan het informeren over wat echt boeiend is, en wat je ook links kan laten liggen. Er is immers zoveel te zien… Helaas heb ik beperkt de tijd, maar ik probeer regelmatig een bijdrage te doen, zowel over nieuwe als oudere series: dankzij het internet is er immers een schat aan ouder materiaal te zien, dat óók de moeite waard is.

One thought on “Over Ons

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>