camelot1

Camelot [Nieuw: 2011 TV serie]

En we hebben er weer een top mini serie bij: Camelot. Een beetje overwacht kwam deze eerste aflevering afgelopen weekend op het internet beschikbaar, het was een preview van de eerste aflevering (om mensen en publiek warm te maken). De premiere is namelijk geplanned zijn voor 1 april van dit jaar.

20 thoughts on “Camelot [Nieuw: 2011 TV serie]

 1. beetje jammer dat je je text niet controleert op spel en grammaticale fouten.
  en waar slaat die “gallery” op… is een paar tieten nou echt zo interresant dat je er zo veel plaatjes van post?
  Ik krijg het idee dat mensen alleen nog geinterreseerd zijn in ONfunctioneel naakt en slecht gechoreochrafeerde actie. En ga me niet vertellen dat het mooi is omdat het er vroeger zo echt aan toe ging, ze laten ook niet 4 keer in een aflevering zien hoe mensen in die tijd naar het toilet gingen.
  Na rome, spartacus en game of thrones weer een serie die denkt origineel te zijn, gelukkig word het woord fuck niet toe vervelens toe gebruikt zoals in spartacus blood and sand.

  1. interessant
   geïnteresseerd
   wordt
   tot vervelens toe…

   Dit zijn zo maar even snel 4 spellings- en grammaticale fouten die ik uit JOUW tekst haal, bliep! Waar haal jij het recht vandaan om een ander dit te verwijten, als je niet eens zelf foutloos schrijven kan?

  2. somt aardig mijn gevoel bij deze serie op.
   ik vermoed dat deze serie als een tegenhanger/ concurent voor de BBC serie Merlin is op gezet, maar het is zo smaakloos als Merlin smaakvol is.
   prettyface Campbell-Bower mag zich wel eens gaan afvragen waar hij zich allemaal voor leent, wil hij niet een 2nd rate porno ster image krijgen.

 2. Bliep: Dank je voor je commentaar. Gelukkig kunnen wij dankzij jou input onze site nog meer verbeteren.

  En ja die gallery. Tjsa.. smaken kunnen verschillen.
  En wellicht heb je gelijk: Camelot is niet voor niets gecancelled. (geannuleerd).

 3. Ik heb de serie bijna uitgekeken, kan niet anders zeggen dat ik het een goede serie vind .
  -De magie is niet over de top maar een beetje schimmig
  -De dialogen zijn gewoon goed
  -Casting technisch zit het ook perfect in elkaar.

  Ik geef van 1 tot 5 een 4

 4. De serie is nu op tv, ben het met bruuuuuun eens.
  Zocht op internet hoeveel afleveringen deze serie zou zijn… kom ik deze site tegen met deze foto’s. Das echt idioot man! Helemaal niet representatief.
  Jammerrrrrrrr….. kan zo anders. Het beeld dat je geeft van de serie doet afbreuk aan de werkelijkheid.

 5. welke werkelijkheid?

  De lieve aard van Arthur of de destructieve van Morgan?

  Maar er is hier mogelijkheid om te discussieren, dus Go Ahead, er zullen mensen zijn die dit wel leuk vinden en sommigen niet.

  Mooi toch?

 6. jah heel erg vervelend net zo leuk , maar al een tijdje afgelopen , ik kan ook niets weer vinden wanneer hij weer begint. vind het niet leuk. bij de andere series zoals the truders was mooi elke week totdat hij was afgelopen . !
  dus weet iemand meer….aub meer info!

 7. Het was even schrikken gisteren toen ik in mijn ‘Sickbeard’ installatie ineens bij Camelot een ‘ended’ zag staan ..

  En waarempel het klopt. Starz (het commerciele kabel station in de USA) heeft besloten om Camelot te cancellen. Of het nu te maken heeft met te hoge kosten, te weinig kijkers (Spartacus trok bijv. 2x zoveel kijkers als Camelot) zullen we niet 1-2-3 te lezen krijgen. Feit blijft gewoon dat de serie over Merlin & Arthur er straks niet meer is.

  Hier op TVseizoen.nl waren we postief over de serie. Maar helaas kijken de Amerikanen vooralsnog eerst naar hun eigen markt en niet naar de potentiele internationale. (Ok, ik moet toegeven dat ik de acteur die de rol van Arthur speelde echt top vond). Morgana moeten missen is natuurlijk veel erger. [t]

  ( dit staat op een site) wtf dus geen camelot meer.! probeer te kijken of hij via bol.com te koop is of dergelijks te downloaden mischien. groetjes

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>