3 thoughts on “Cancelled: Starz geeft geen 2e seizoen aan Camelot

  1. Zooo jammer, ik kwam er vandaag pas achter… Echt een shock, supermooie serie, hopelijk bedenken ze zich en zetten ze de serie vooralsnog op een bepaald moment voort…

  2. Zit ik te wachten ( op woensdag ) komt de serie niet….

    Dus ik kom er vandaag pas achter… balen zeg.. pff precies zoals terminator the sarah conner cronicals.. daar stopte ze ook ineens mee en heroe’s niet te verstaan.. allemaal goeie series…. ik snap dat echt niet..???

  3. Wat?! Ik zit helemaal klaar op de bank met mijn glaasje cola en chippies, start er ineens een of andere film? Hoe kan dit nou? Ik heb vorige week blijkbaar naar de laatste aflevering van de serie zitten kijken :S Dat was niet echt duidelijk. Ik ben heel verdrietig. Ik vond het een heerlijke serie, en had zeker gehoopt op een volledig verhaal, zoals bij de Tudors. Vind dit echt heel knudde. Dan hadden ze dit seizoen net zo goed niet uit kunnen zenden bij RTL8.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>