Veel te zien in Chase: een rennende Kelly Giddish

Chase [Nieuw: 2010 TV serie]

Ook in Hollywood wordt de economische crisis gevoeld, met voorspelbaar gevolg: nieuwe, risicovolle series worden beĆ«indigd als ze niet direct succesvol zijn, terwijl oude, sleetse formules worden gekopieerd. Ofwel dezelfde serie met dezelfde naam op een andere locatie (zolang het maar New York, Los Angeles of Miami is – met Las Vegas als alternatief) – ofwel een nieuwe serie met een nieuwe naam, maar geheel op basis van bestaand materiaal en thema’s.

3 thoughts on “Chase [Nieuw: 2010 TV serie]

  1. Helemaal eens, ik ‘volg’ de serie maar denk eraan om ermee te stoppen: het kan me niet meer boeien aangezien elke aflevering zowat hetzelfde is.

    “Inmiddels zijn we toe aan aflevering zeven en de vraag is hoe lang deze serie het gaat volhouden.”

    Er zijn iig 22 afleveringen gepland.

  2. Precies zoals hierboven staat. Een serie om met een zak popcorn op de bank te kijken. Er zitten zeker grappige momenten in, welke volgens mij absoluut niet zo bedoeld zijn. Wel een paar mooie actie-scenes. Deze serie is echter niet uniek en kan zich in het grote arsenaal van de Bruckheimer-stal scharen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>