Chuck season 4

Chuck – seizoen 4

Chuck opening titles

Chuck, spion en Nerd Herder

Chuck is misschien wel een van de bijzonderste series die momenteel te zien is. Alleen niet in Nederland, want hier is de serie nog nooit op de buis geweest. Jammer, want Chuck combineert actie met humor op een unieke manier – de serie is perfect gecast, blinkt uit met originele plotwendingen en geeft regelmatig een nieuwe draai aan een oud concept.

Chuck draait om Chuck Bartowski, aan het begin van seizoen 1 gefaald student met een traumatisch liefdesverleden en een lange carri̬re in de Buy More Рdenk Walmart/Best Buy Рin het verschiet, als minimumloon verdiener. Echter, het lot heeft meer te bieden voor Chuck dan werken bij de Nerd Herd (bij Best Buy heet het de Geek Squad, IT service monteurs die bij je thuiskomen om je laptop weer tot leven te wekken). Zijn vader en moeder zijn verdwenen toen zijn zus Ellie en hij jong waren Рen gaandeweg in de serie zal duidelijk worden hoe dat zo kwam. Voor het einde van de eerste aflevering ligt zijn hele leven overhoop en is hij spion tegen wil en dank. Of in ieder geval medewerker van spionnen. Zolang hij maar in de auto blijft zitten. Nou ja, hij moet nog veel leren.

5 thoughts on “Chuck – seizoen 4

  1. Inmiddels de eerste 3 afleveringen van dit seizoen bekeken. Chuck blijft geweldig. Dezelfde humor en spanning als in de vorige seizoenen.
    Ben benieuwd of er dit seizoen nog genoeg leuke verhaallijnen zijn…

  2. Helaas heb ik de 4e aflevering 1 december maar 6 minuten langer opgenomen dan gepland. Mijn opname eindigt tijdens het gevecht van de 2 dames op het dak. Hoe is het afgelopen???

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>