Comic-Con-Logo-2011-wide

Comic Con 2011

Elk jaar wordt in San Diego de Comic Con gehouden. In een nut shell: Comic Con toont van origine comic books, science fiction/fantasie en film/televisie series in dit genre. Inmiddels is de conventie uitgegroeid tot en 4 daags event met veel meer elementen die fans van over de hele wereld aantrekt.

Hollywood laat zich nadrukkelijk zien etaleert op de beurs de nieuwste TV series zien (Die ze over een jaar weer vrolijk afschrijven). De nieuwste films en games zijn er natuurlijk ook te vinden.

Vele acteurs, producers en schrijvers zijn dan aanwezig op dit event en ze zijn dan beschikbaar om vragen te beantwoorden. Daarnaast worden Pilots vertoond, en kleine plots verklapt over hoe het seizoen van de serie zich zal gaan ontwikkelen.

Dit jaar zijn er weer vele series aanwezig, waaronder: Dexter, Chuck, Community, Walking Dead, Beavis and Butt-head, Game of Thrones en nog veel meer
TVseizoen/Tvtips.nl zal in een aantal artikelen hier besproken worden.

Meer artikelen en Youtube info in nieuwe artikelen ;-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>