Dark Blue

Inmiddels is het tweede seizoen in Amerika gestart en dan kom je na goed nadenken ineens achter de titelverklaring. De serie gaat over een groepje politieagenten die met toestemming van de chef op het randje werken. Geen vragen worden er gesteld, tenminste, bijna geen vragen. Samenwerkend gaan ze de criminaliteit tegen die het gewone korps bijna niet aan kan pakken. Deze groep zorgt dan wel voor de doorbraak die nodig is.

Ieder lid van het team heeft ook zo zijn/haar eigen geheimen die ze meenemen. Sommige van deze levenservaringen kunnen ze goed gebruiken in hun werk maar sommige zijn ook confronterend.

Inderdaad weer een politieserie, inderdaad weer een groep die undercover gaat…maar iets in deze serie heeft mijn aandacht vast weten te houden… is het het mysterie om de karakters? Het toch best goede acteeerwerk? De donkere setting? Of het feit dat het weer een goede politieserie is? Ik heb geen idee. Ik weet wel dat ik nu al uitkijk naar de volgende aflevering.

Seizoen 1 premiere sneak:

Site van de serie

(voor degenen die ‘m nog niet doorhebben; de titelverklaring: Dark (het werken op het randje, in het duister) Blue (het politiekorps ;))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>