Glee

Inmiddels maakt de VS zich op voor seizoen 2, hier is seizoen 1 net begonnen op RTL5, velen onder ons hebben inmiddels de eerste afleveringen gezien of er over gehoord en veelal is het geluid positief. Hier niet anders.

Wat een geinige, vermakelijke en af en toe hilarische serie is Glee. Een stel highschool kinderen die samen komen in een zanggroep en de wereld van de showbizz voor zichzelf al open zien gaan. Dat de weg er naar toe vol zit met hindernissen houdt ze niet tegen.

Onder leiding van hun ‘Glee’ docent Will Schuester gaan ze op pad om verschillende wedstrijden te winnen en onderweg ook nog hun eigen persoonlijkheid te vinden. Onderweg komen ze ook veel weerstand tegen van de chearleading coach Sue Sylvester die (volgens zichzelf) beter is dan de rest van de mensheid.

Veel muziek vind je terug in Glee, veel herkenbare nummers waarvan sommigen nog beter zijn uitgevoerd dan de originele versies. Lekker veel feel good, veel humor en af en toe wat denkwerk. Een prima serie om de donkere dagen mee door te komen!

Trailer seizoen 1 van Glee:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>