Haven

Haven – Seizoen 2

Na een succesvol eerste seizoen, gaat dit weekeinde het tweede seizoen in premiere.

FBI-agente Audrey Parker reist af naar Haven voor een op het eerste oog doodnormale zaak. Hoe langer zij in Haven blijft, hoe vreemder het stadje en haar inwoners echter lijken te worden. Haven is gebaseerd op het boek The Colorado Kid van Stephen King en vertelt het verhaal van een mysterieuze zoektocht naar de waarheid, vol met bovennatuurlijke gebeurtenissen en andere verrassende wendingen.

Haven is een klein stadje in Maine, waar vervloekte mensen in ballingschap proberen een normaal leven te leiden, ondanks hun paranormale omstandigheden. Wanneer hun vloek begint terug te keren, wordt FBI-agente Audrey Parker (Emily Rose, bekend van Brothers and Sisters en ER) gestuurd om de vreemde gebeurtenissen te onderzoeken. Ze ontdekt dat het stadje Haven vol geheimen zit, probeert de paranormale krachten onder controle te houden en de mysteries van de stadsbewoners te ontrafelen.

Trailer Seizoen 2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>