hellcats-promotional-photo-2-1024x774

Hellcats [Nieuw: 2010 TV serie]

Net na de schoolvakanties begint voor vele amerikaanse televisiemaatschappijen een spannende tijd: de herfst en winter programmering is er. De eerste afleveringen van TV series zijn opgenomen en gemonteerd. Maar wordt het een hit?

Dat is natuurlijk altijd de vraag. Zo ook voor de nieuwe TV serie van het station CW: (Smallville, Supernatural, Vampire Diaries)

Hellcats

Hellcats een een soort van drama serie met wat humor voor de familie wat plaats vind op de Lancer universiteit. De rode draad van het verhaal gaat om de Cheerleading competitie. Hoofdpersoon is Marti Perkis die student rechten is en een studentenbeurs nodig heeft om haar studie te kunnen afmaken. De enige snelle manier om dit te doen is om Cheerleader te worden.

Het verhaal laat relaties met familie zien en de onderlinge verhoudingen van tieners. Het verhaal is gebaseerd op het boek: ‘Cheer: Inside the Secret World of College Cheerleaders geschreven door Kate Torgovnick. Acteurs die meespelen zijn:  Alyson Michalka (Actrice & Zangeres), dus een aflevering dat ze gaat zingen kunnen we vast en zeker wel verwachten, Ashley Tisdale (Beverly Hills 90210, Charmed)  , Robbie Jones (One Tree Hill) en Matt Barr (CSI, Harpers Island). Serie is in september 2010 begonnen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>