Rookie-Blue

Rookie Blue – Seizoen 2

Na een succesvol eerste seizoen van ‘Rookie Blue’ is momenteel het tweede seizoen in volle gang. Ook dit seizoen blijkt een succes en ABC heeft een derde seizoen alvast besteld.

In de politieserie ‘Rookie Blue’ worden 5 jonge agenten gevolgd die vers van de politieacademie komen. Vanaf hun eerste werkdag krijgen ze te maken met heftige achtervolgingen en komen ze in levensgevaarlijke schietpartijen terecht. Er ontstaan hechte vriendschapen en de nodige romances beginnen te ontstaan.

Andy McNally (Missy Peregrym) is de hoofdpersoon in de serie. Ze wordt gedreven door de wens om het juiste te doen, zelfs als dit niet volgens de gang van zaken is. Haar vader was vroegers rechercheur voordat hij totaal opbrandde en inmiddels aan de drank zit. Als gevolg daarvan draagt McNally haar vaders badge bij zich en probeert ze zichzefl te bewijzen. McNally heeft inmiddels een relatie met rechercheur Luke Callaghan (Eric Johnson) en aan het einde van het eerste seizoen hebben ze een huis gekocht en gaan ze samenwonen.

Haar opleider Sam Swarek (Ben Bas) valt op McNally, maar accepteerd haar relatie met Luke en houdt hun relatie professioneel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>