sons of anarchy

Sons of Anarchy: hernieuwd voor het 4e seizoen

De hitserie Sons of Anarchy is hernieuwd voor 13 afleveringen voor het 4e seizoen en zal in 2011 uitgezonden worden ;-)

Charlie Hunman, Ron Perlman and Tommy Flanagan zijn ook in het 4e seizoen de sterren en inmiddels vastgelegd. Seizoen 3 is zojuist afgelopen en tsja.. dat was toch wel een minder seizoen. ..

Het eerste seizoen van Sons of Anarchy wordt ook in nederland uitgezonden en wel door RTL7

44 thoughts on “Sons of Anarchy: hernieuwd voor het 4e seizoen

  1. Nee s3 was super vooral het einde was harttrillend.

   En dat ze naar belfast gingen vond het wel kicken zon verandering!!

   Ik hoo pdat er nog een seizoen 4 5 6 komt van mij mogen het er wel 20 worden net zoiets als as the world turns of goede tijden genieten!

  1. ja, ik las ergens in september..dat zou balen zijn.
   hebben midden januari de laatste afleveringen bekeken en het is écht afkicken nu..ongelooflijk die serie, zeker als per avond een paar afleveringen achter elkaar kijkt..heb toen chronisch slaaptekort opgelopen hahaha

  1. Zo herkenbaar. Ik heb ook in 3 dagen 3 seizoenen gekeken. Deze serie is echt meesterlijk in elkaar gezet. Geweldige acteurs met een geweldig script. Vooral Gemma is mijn favoriet!

 1. Ik heb ook de serie vanaf seizoen 1 gedownload en na de eerste aflevering was ik er al helemaal verslaafd aan.
  heb op de usenet sites behoorlijk gezocht naar de andere seizoenen en nu vanavond 3 febr 2011 kijk ik de laatste aflevering van seizoen 3.
  Heb al gezocht naar seizoen 4 maar zag dat jullie erover hadden dat het wel zomer zou worden, nou moeten we dan zolang nog wachten
  Verder is er geen motor serie zoals dit .
  Wel is mijn tip als je van series houd. de Serie V 2009 is opnieuw verfilmd en kun je vinden op de usenet sites.
  Dat is de horror serie van de jaren 90 misschien als vervanging van sons of anarchy???
  grt john uit doetinchem

 2. Er zijn zat goede series momenteel (ook mindere). Ik vond de laatste SOA tch een beetje tegen vallen.

  Breaking bad is btw erg goed en past misschien beter in did straatje

  1. nou leuk al die reacties, kunnen we misschien toch nog ergens anders aan verslaafd raken.
   ga het zeker opzoeken..bedankt!!

 3. Ook ik kwam zappend 3 weken terug deze serie tegen op RTL 7, afgelopen week heb ik seizoen 1 en 2 bekeken in een paar dagen, afgelopen donderdag tot half 5 s’nachts terwijl ik na 2 uurtje fris en fruitig achter mijn bureau moest zitten. Vannacht tot 3 uur de helft van season 3 en net klaar met het geheel….kan niet wachten op season 4, jeetje wat een goede serie. Naar aanleiding van bovenstaande tip van Dennis ben ik nu Breaking Bad season 1 aan het downloaden.

  Heb de smaak te pakken.

  Groet!

  1. breaking Bad gedownload en 2 afleveringen gekeken, vind het wat traag allemaal nog weinig actie..ben benieuwd..ben bang dat het niet kan tippen aan de SOA.

    1. oké..ben benieuwd. maar ben je het met me eens dat het in het begin wat traag eraan toe gaat? ik bedoel de verhaallijn. er gebeurd weinig.

     groetjes..

 4. Volgens de officiele site van FX ,de zender waar Sons voor geschreven word,komt seizoen 4 in september pas uit.
  Zeer jammer er moeten er zeker meer komen.

 5. hallo allemaal,

  Inmiddels ook Breaking Bad alle 3 de seizoenen, gedownload en gezien. Bikerbitch, in het begin misschien traag, maar de serie is zeker de moeite waard….. TOP
  Iemand nog suggesties, aangezien SOA pas in het najaar gaat draaien in Amerika als ik Charlie Hunnam moet geloven via zijn facebook pagina.

  Tips zijn welkom.

  groet,

 6. ik vond seisoen 3 helemaal niet slecht
  moet eerlijk zeggen dat vanaf seisoen 1 t/m 3 alle
  afleveringen spannend waren kan niet wachten op het volgende seisoen.

 7. Ik vond seizoen 3 ook helemaal niet slecht, misschien had het wel wat sneller gemogen met het vinden van Abel. Maar de laatste aflevering vond ik toch heel goed. Breaking Bad is misschien wel wat traag maar toch wel een hele goede serie, van de week gaan we aan seizoen 2 beginnen.

 8. was eerst wat sceptisch over Beaking Bad, echter nu al bij seizoen 3 aangekomen moet ik toegeven dat het een goede serie is. toch kan het niet tippen aan SOA hahaha..
  iemand nog een tip vooreen goede serie aangezien we tot september moeten wachten??

 9. Ben 3 dagen geleden begonnen met seizoen 1, en zit nu in seizoen 3..
  Wat een geweldige serie..
  Hoop dat de 4e er snel aankomt..
  love SOA!

 10. Voor het eerst dat ik een SOA spannend en verslavend vind. Hahaha. Kan niet wachten op seizoen 4. Heb een maand terug de laatste aflevering gezien maar ben nog steeds niet afgekickt. Trouwens misschien een nieuwtje voor de rest van jullie. SOA seizoen 4 begint waarschijnlijk op de eerste vrijdag van komende september op FX USA. Als ik het goed heb 19:00uur lokale tijd. Maar het is nog een lange tijd dus niks staat vast. Als ik meer hoor laat ik het hier weten.

 11. pfff net gister en vandaag seizoen 1 en 2 gezien.. 3 staat nu in mijn download queue.. ik geloof dat ik wel weet hoe mijn dag er morgen uitziet :):)

 12. Dikke shit niet normaal kan niet wachten tot seizoen 4 ik heb 1 2 en 3 via isohunt gedownload en in 4 dagen uitgekeken. btw goede remedie als je vriendin het uitmaakt haha.

 13. ben blij dat s4 eraan komt ik heb s3 nog niet helemaal gezien heb s1 en s2 orgineel gekocht wil hem in bezit hebben en ik heb s3 gedownload maar door drukke werkweek kan ik ze amper zien maar bijna 4 dagen vrij dan kijk ik ze allemaal vind het de beste serie

 14. Beste serie ooit.Is alweer een tijd geleden dat ik deel 3 gezien heb.Ook ik kan niet wachten op deel 4.En als ie uit komt zal ik alle afleveringen waarschijnlijk in 1 weekend kijken.Sorry,maar ik heb nou eenmaal niet de discipline om dit over een paar weken uit te smeren,haha!Ja ik ben zwak.En dus zal ik daarna weer minimaal 1 jaar moeten wachten op deel 5.

  1. vandaagis de premiere van SOA seizoen 4.
   weet iemand of we het ergens kunnen downloaden?? mij is het nog niet gelukt…can’t wait..

  2. Neeen, ik ben belg 28j en heb seizoen 1,2,3 gezien van samcro.
   Ben superzware fan, maar prison break is net iets beter…
   Niets kan tippen aan pb. Kan ook niet wachten om seizoen 4 origineel te kopen…

 15. Hey, vanmorgen SOA 3 afgekeken, vind het ook een superserie! Voor iedereen die ze download hier een tip: google op ‘watch sons of anarchy online free’. De eerste hit die je krijgt is een link van tv-links.eu. Via megavideo en videobb kun je dan alle afleveringen livestreamen. Na 72 minuten zit je aan je max en moet je een uurtje wachten met opnieuw kijken, maar aangezien je kan switchen tussen beide players levert dat geen problemen op. Een andere serie die ik nu ga kijken is Suits en ik moet ook nog gaan beginnen aan The Wire…

  Succes!

 16. @Bikerbitch
  als vandaag SOA S4 uittgezonden wordt wat dus het geval is (6/9), dan is die een dag later dus beschikbaar
  Dus maandag uitgezonden –> Dinsdag downloaden
  dinsdag uitgezonden, woensdag downloaden.

  Meestal komen de eerste releases zo tusssen 02.00 en 04.00 uit .. soms wat later
  ik zie hier meestal mijn downloads tussen 4 en 6 starten ‘s ochtends (automatisch).

 17. ik verheug me elke zondag weer ..maar volgens mij is t afgelopen ze gaan weer eens een herhaling van de unit uitzenden dus volgens mij komen the boy’s niet meer ..en waarom zo laat vind je t gek dat t kijkers aantal afneemt er zijn genoeg mensen die maandag morgen weer vroeg op moeten om te werken…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>