screenshot00050

Spartacus: Gods of the Arena

Wie het eerste Seizoen van Spartacus: Blood and Sand nog niet heeft gezien: DOEN ! .. ondanks de overdadige bloedige scenes is het een prachtige serie uitgezonden door Starz.

De serie (Spartacus: Gods of the Arena) volgt de gladiatorenschool van Batiatus voordat Spartacus er kwam. De hoofdpersoon is de toenmalige kampioen van Capua Gannicus. Oorspronkelijk waren er geen plannen om deze serie te maken, maar omdat de acteur van Spartacus (Andy Whitfield) kanker kreeg moest het tweede seizoen worden uitgesteld. Om het gat tussen het eerste en het tweede seizoen te vullen werd daarom deze 6-delige prequel gemaakt. De cast bleef verder hetzelfde.

En natuurlijk zijn er weer vele verschillende erotische scenes te zien in Spartacus, en ipv de bloedige afgehakte hoofden te laten zien .. een leuke gallerie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>