walkingdead

The Walking Dead: Seizoen 3 aangekondigd

Na 2 afleveringen in het tweede seizoen heeft AMC aangekondigd dat er ook een seizoen 3 komt van The Walking Dead. De fans van Zombies kunnen dus hun hart ophalen.

Zelf vind ik het 2e seizoen, en dan vooral de 2e aflevering, erg traag op gangĀ  komen. Ik verklap niets, maar goed je zal het zelf wel zien.

2 thoughts on “The Walking Dead: Seizoen 3 aangekondigd

 1. ik kwam hier via een search naar de sons maar wil toch reageren op the walking dead. season 1 wat echt heel vet! elke week weer downen omdat het zo spannend was. nu niet zo heel erg meer. de eerste aflevering was wel ok. weg bij de cdc en rijden maar. maar jezus wat een drama allemaal nu. de 7de aflevering zit erop en eindelijk weer soort van actie. meer dan 1 zombie in een aflevering. whohoo kan me geluk niet op. ok deze serie gaat niet over zombies en actie zoals 28 days ed. maar kom op wat is dit snel achteruit gegaan! De acteurs hebben echt geen reet te melden. Zonder de zombies blijft er niets over van deze serie, de boeken(en comics maar die heb ik niet gelezen) lezen veel beter weg en er gebeurt nog wat.

  ik weet dat de boeken niet helemaal gevolgd worden maar kom op serieus sinds aflevering 2 gebeurd er vrij weinig. ik weet niet hoveel mensen hier kijken dus ik ga geen spoilers weggeven, heb ik zelf namelijk ook een hekel aan. maar season 2 is niet voor mij. en dan ook moeten wachten tot 12 februari voordat het weer verder gaat. de mazzel!

  het concept was goed. mensen die overleven nadat de wereld vergeven is van zombies. maar om alles nou uit te rekken totdat het kant nog wal slaat?

  misschien kijk ik het nog wel een keer als er geen goede series meer te kijken zijn. soort van tijdsverdrijf maar deze serie krijgt van mij een dikke 1.

  maar ja dit is mijn mening.

  1. ben het wel grotendeels met je eens Henkie. Pas de laatste aflevering van de mid-season was echt de moeite waard. Ik snap dat de makers wat meer funding aan het karakter willen geven, maar inderdaad: de spanning is ver te zoeken. Ik had van AMC als commercieel kabel station toch wel wat meer verwacht. Het is zo ‘preuts’ als het maar zijn kan.
   Ben benieuwd wat het vervolg gaat zijn. Gelukkig zijn er nog genoeg andere series die wat meer body geven ..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>