tvserietips.jpg

TV kijken

Nederlanders zijn ouderwets met het TV kijken?

vast en zeker en dan wel hierom: de kosten voor het kunnen en mogen kijken naar verschillende tv stations zijn gewoonweg te duur. Ook per aflevering een x bedrag betalen: te duur .. Ik zie te veel mooie series in mijn custom wood furniture om dit betaalbaar te zien via de normale weg. Daarnaast mogen de ‘Moguls’ blij met mij zijn want ik adviseer mensen naar welke series ze kunnen en moeten kijken .. want ik heb over bijna elke serie wel een mening of weet ik waar het over gaat.. maar ..

Ik ga echt geen 15 euro voor HBO betalen elke maand. Waarom niet? omdat het ten eerste duurder is dan het abonnement in Amerika. Dat scheelt toch al zo gauw een maand abonnement per jaar (1 a 2 euro per maand prijsverschil). En daarnaast valt mij het aanbod (lees: prijs) van UPC tegen en omdat er hier nog een soort van monepolie positie van UPC in mijn buurt is .. (aanbod en kwaliteit van bijv. KPN is ook niet wat ik wil) ..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>