undercovers-nbc_permiere

Undercovers [Nieuw: 2010 TV serie]

Fans van Alias kunnen weer blij zijn: J.J. Abrams heeft getekend voor ‘Undercovers‘ een amerikaanse actie / spion TV serie. Natuurlijk kennen we J.J. van Lost en Fringe en met Undercovers is hij weer waar hij Alias verliet: Spionnen werk!

Boris Kodjoe & Gugu Mbatha

De serie heeft een rode draad: man en vrouw die een catering bedrijf runnen waar de zus bedrijfsleidster is.
Echter Steven en Samantha Bloom (Boris Kodjoe and Gugu Mbatha-Raw ) houden er een geheim leven op naast.

5 jaar geleden zijn ze weggegaan bij de CIA en hebben nu een cateringsbedrijf, ze hebben het echter zo druk dat ze geen tijd voor elkaar hebben (denk aan sex) … en financieel worden ze er ook niet echt veel wijzer van. Om de sleur van deze drukke baan te doorbreken worden ze weer gevraagd om voor de CIA te werken.

Ondanks dat ze beiden voor de CIA gewerkt hebben, was er geen onderlinge samenwerking. Nu zijn ze getrouwd en zijn ze partners. Zowel privé als in hun geheime baan.

One thought on “Undercovers [Nieuw: 2010 TV serie]

  1. Dit is weer een echte lekkere Amerikaans CIA serie. Lekker onderuit op de bank en zonder al te veel moeite te volgen. Ben benieuwd of de verhaallijnen uniek zullen zijn, of veelal uit de diverse andere series zijn getrokken… Eerste aflevering was i.i.g. top!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>